ködfény

fák

Fák, város. Urbánus tájképek. Ilyesmit fogok főleg feltölteni… hmmm, gondolom, egyebek mellett. Másért mentem ki ma éjjel, de az nem működött a köd miatt. Valami egyéb másra gondolhattak rendőrék mialatt háromszor is megkerülték a repcsit komótos járőrdacia-tempóban, gondolom próbálták kitalálni, hogy hány másodpercet exponálok:) egyébként valami nagyon cucc reflektor van nekik a fényhíd oldalába beépítve , meglepődtem milyen erős, kicsit rámkapcsolták. de mi köze van ennek a fotókhoz? semmi. írnék a képekről?

9 válasz: “ködfény”

  1. Timi

    Örülök, hogy jöttél, és hoztál képeket! >:D

  2. winkler

    fák, fák, fák
    :)

  3. golog

    es biza ? mp-et exponaltal?

    [ps. jo ötlet eza blog, legalabb latom par munkad, üdv, a.gölög]

  4. admin

    üdv. gölög:) exifet nem bántottam

  5. golog

    exifet???
    uuu, nagy örömök varnak rad pistikem :) jön a tel. ahogy ma feketeerdö legszebb reszein hoviharban vonatoztam, irigyeltem le kamerad, mily targgyal annyit tucc exponalni :) huuu, komoly elmeleteket gyartottam a rendre (ho) es a kaoszra (behavazott almafara, döglött piros almakkal alatta). röviden arabeszk, hatter es elöter, cserebere döglött alma. csoda törtent, kiallitoterem lett a vilag:) szoval örülj, es keszülj, megy a ho hozzad is :)

    felhööök,
    hova rohantok,
    oan jo itt

  6. admin

    golog, bármikor kapható vagyok egy kis irigykedésre, ami a feketeerdői hóvihart illeti. te ugyan jól elszálltál egy hópihén:) havak késnek, de eszembe jutottak a régi jó vonatozások kolozsvár és vásárhely között… vagy fordítva, gyéres és az alagutak között, kb ezért:

    gyéres-kolozsvár

    gyéres-kolozsvár

    gyéres-kolozsvár

  7. golog

    :) ismerösek a tajak. epp a nyaron scanneltettem be az akkori kepek közül parat. ihol:
    http://sounddiving.blogspot.com/

  8. admin

    nagyon szépek azok a képek… és az a pontosan az a hangulat, amitől annak idején szerettem azt az útszakaszt. kösz az elevenítést :)

  9. golog

    nagyon szivesen :) a lejart filmnek van egy kegyetlen elmulashangulata, böhöm nagy melankoliat oda… felnagyitottam az x kromoszomat. hommage a fotokör

Válasz

A megjegyzéshez kötelező bejelentkezni.